fbpx Skip to main content
personeel Albert Schweitzer Ziekenhuis

Het personeel van de COVID-afdeling en ziekenhuisapotheek van het Albert Schweitzer Ziekenhuis heeft 26 januari 200 heerlijke scones ontvangen. Uiteraard met clotted cream, jam en thee erbij! De actie is een samenwerking tussen Coffeelicious, Okeedo en lunchroom Den Witten Haen, een initiatief van Philadelphia Zorg.

Net op de valreep voordat de horeca open ging, bakte Chef Joan van Coffeelicious met het team van Den Witten Haen scones voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. “Het is fijn om samen iets terug te kunnen geven aan het hardwerkende zorgpersoneel”, vertelt initiatiefnemer Fiona Stoger van Coffeelicious: “Hopelijk was dit de laatste lockdown en was dit misschien wel de laatste keer dat we zo grootschalig met elkaar konden bakken.”

De 200 scones met jam, clotted cream en biologische thee werden woensdag 26 januari bezorgd bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis. In overleg met het ziekenhuis is deze keer gekozen voor de COVID-afdeling en ziekenhuisapotheek.

‘Hartverwarmende actie’

Okeedo heeft de ingrediënten voor de actie gesponsord. Wesley Buitenhuis, eigenaar van detacheerder Okeedo: “Toen mijn zusje Fiona Stoger mij vroeg om de ingrediënten te sponsoren voor deze leuke actie, zei ik meteen ja. Wij hebben zelf medewerkers die dag en nacht in de zorg werken. Wij weten dus als geen ander hoe hartverwarmend zulke acties zijn.”

Dit is Okeedo

Ook Rick van Lier, bedrijfsmanager van Den Witten Haen, is enthousiast over de samenwerking. “We willen allemaal graag iets doen voor een ander en vinden het te gek dat we de kans kregen om onze ‘bak-skills’ te perfectioneren voordat Den Witten Haen weer open mocht.”

Foto’s: Christine Reehorst

Werkgever? Ontdek Okeedo Werken in de zorg
Hulp nodig? Chat met ons