fbpx

In de zorg aan mensen met dementie is een goede samenwerking tussen cliënt, mantel en zorgprofessional cruciaal. Tijdens een kennisevent op 27 juni in Zutphen krijgen Verzorgenden IG handvatten aangereikt om ‘samen beslissen’ toe te passen in de praktijk.

Sluiten teamafspraken over behandeling en begeleiding aan op de behoeften van een cliënt met dementie? Kunnen cliënt en familieleden zich daadwerkelijk vinden in het voorgestelde besluit? Rond deze en andere vragen organiseert Okeedo op 27 juni het kennisevent ‘Samen beslissen’.

Verschillende rollen ervaren

Tijdens deze ochtend, bij zorgorganisatie Sutfene in Zutphen, wisselen theorie en praktijk elkaar af onder leiding van dementie-expert Gerben Jansen. Zo zul je vanuit de verschillende rollen (mantelzorger, zorgprofessional en cliënt) ervaren hoe het is als er een beslissing wordt genomen over de behandeling en begeleiding.

Praktisch

Voor wie: Verzorgenden IG uit Zutphen en omgeving
Trainer: Gerben Jansen
Datum: 27 juni van 9.30 tot 12.30 uur
Locatie: Sutfene De Lunette: Coehoornsingel 3, 7201 AA Zutphen
Kosten: Gratis.
Er is koffie en thee met een versnapering aanwezig.

Wil je hier graag bij zijn? Meld je aan via nicole@okeedo.nl en vermeld daarbij jouw naam, functie, woonplaats en met hoeveel personen je komt. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen, dus reageer snel!

Kun je niet komen, maar ben je wel geïnteresseerd in vacatures voor Verzorgende IG of een andere functie in de zorg?

Check onze vacatures

Lees ook:

26 juni: kennisevent voor Verzorgenden IG over onbegrepen gedrag bij dementie

Sutfene ontwikkelt eigen flexpool met Okeedo