fbpx Skip to main content

Okeedo detacheert geen ‘handjes’ maar waardevolle collega’s die met liefde en plezier in de zorg werken. Graag laten we je kennismaken met Mariska, buddy bij Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede.

“Omdat ik graag wat beteken voor anderen, werk ik als buddy bij het MST. Hier werk ik op de afdeling Cardiologie en ondersteun ik de verpleegkundigen. Ik zorg voor de patiënten op de afdeling, zodat ze zo voorspoedig mogelijk herstellen. Niemand is graag in het ziekenhuis, maar op deze manier maak ik het zo aangenaam mogelijk.

Sinds 1 december 2020 werk ik bij Okeedo. Daarvoor werkte ik vijftien jaar in de ouderenzorg. Dat is een behoorlijk lange tijd, maar ik vind het nooit saai. Werken in de zorg geeft mij voldoening en plezier.

Via Okeedo wil ik de opleiding Verpleegkundige volgen. Wie net zoals ik zoekt naar een nieuwe uitdaging, raad ik aan contact op te nemen met Okeedo. Het team biedt je net die stap in de goede richting die jij nodig hebt, is betrokken en helpt je met jouw vragen.”

Werken in de zorg Werkgever? Ontvang de brochure 'De Zorgondersteuner Plus'

 

Neem contact op

Lees ook:

Zorgassistent: opleiding, werkzaamheden en vacatures

Grote vraag naar IC-buddy in ziekenhuizen

 

Hulp nodig? Chat met ons