fbpx Skip to main content

Tijdens vakbeurs Horecava vindt op dinsdag 14 januari het Care & Cure symposium plaats. Okeedo draagt met een inspiratie- en een kennissessie bij aan het doel van het symposium: het vergroten van gastvrijheid in de zorg.

Eten, drinken en gastvrijheid staan centraal tijdens het Care & Cure symposium. Na de keynote van Gerard van Grinsven, CEO van de Amerikaanse Cancer Treatment Centers, volgt de Care & Cure Carrousel. In korte sessies komen thema’s als eten en drinken, persoonlijke benadering, personeel en inrichting aan bod.

Ontwikkelingen in eten en drinken

Namens Okeedo zal Saskia Klaasen, gastvrijheidsontwikkelaar bij Syndle, een presentatie verzorgen over ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken in de zorg. Nieuwe concepten worden ontwikkeld, waarbij gastvrije medewerkers niet mogen ontbreken. Deze ontwikkelingen vergen andere competenties van medewerkers en toekomstgerichte oplossingen van werkgevers, zo zal Klaasen bespreken.

Werkgeluk en cultuurverandering

Gedurende de lunchsessies staan leren, luisteren en samenkomen centraal. Terwijl de deelnemers lekker eten, delen ze kennis over actuele thema’s. Zo is het in tijden van krapte op de arbeidsmarkt al uitdagend genoeg om aan voldoende medewerkers te komen, laat staan aan de juíste medewerkers. Tijdens de lunchsessie van Okeedo gaan we in gesprek over onderwerpen als werving en behoud, werkgeluk, cultuurverandering en oplossingen om teams op lange termijn te laten meebewegen met veranderingen in de zorg.

Praktische informatie:
Wat: Care & Cure symposium
Waar: Horecava, RAI Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 14 januari 2020, 10.00 tot 13.00 uur
Voor wie: Beslissers op het gebied van voeding, gastvrijheid en facility in de zorg
Programma en aanmelden: klik hier

Lees ook: Meer grip op flexwerk in de zorg: zo doen andere organisaties het

Hulp nodig? Chat met ons