fbpx Skip to main content

Glendalyn is sinds september 2022 werkzaam als Medewerker Catering bij GGz Centraal in Hilversum en dat bevalt haar erg goed. “Hier kan ik mijn hobby uitoefenen: koken!”

Als Medewerker Catering houdt Glendalyn zich bezig met de voorbereiding van de lunch en het uitserveren daarvan. “Mijn belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat de bezoekers van ons restaurant met een tevreden en goed gevoel kunnen genieten van hun lunch”, vertelt ze.

“Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Het is namelijk mijn hobby om met koken bezig te zijn. In deze baan ben ik dus constant bezig met het uitoefenen van mijn hobby. Fantastisch natuurlijk! Daarnaast geniet ik er enorm van als mensen blij zijn met het eten dat ik voor hen heb bereid. Het geeft me een dankbaar gevoel.”

Bekijk onze vacatures

Meteen verkocht

Ondanks dat Glendalyn geen studie- of werkachtergrond in de zorg heeft, was ze meteen verkocht toen ze via Okeedo over haar huidige baan las. “Ik vond de vacature gelijk heel interessant én erg goed bij me passen”, licht ze toe. “We hebben met elkaar gesproken en niet veel later besloten we om de samenwerking aan te gaan.”

Glendalyn geeft aan dat ze erg te spreken is over hoe Okeedo met haar medewerkers omgaat. “Het team van Okeedo is vriendelijk, heel attent en betrokken. Je voelt je echt gehoord. De match met GGz Centraal is ook perfect: ik heb het er enorm naar mijn zin en de mensen zijn er ontzettend aardig. Ik hoop dat ik nog met veel (kook)plezier veel moois mag bereiden!”

Meer verhalen van Okeedo'ers Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons