fbpx Skip to main content
Danitsja VIG in opleiding

Danitsja is verzorgende IG in opleiding bij Avoord. “Cliënten zijn dankbaar voor de zorg en vrijwel altijd blij als ik langskom. Er is bijvoorbeeld een echtpaar dat mij ‘zonnestraal’ en ‘lieve meid’ noemt. Een andere cliënt beantwoordt mijn bezoek met een grote glimlach. Van dit soort momenten geniet ik enorm.”

Voor de zorg heeft Danitsja veertien jaar in de horeca gewerkt. “Hier heb ik drie opleidingen voor gedaan. Uiteindelijk kreeg ik steeds meer leidinggevende taken en verantwoordelijkheden. Eigenlijk kan ik veel ervaring uit de horeca toepassen in mijn werk in de zorg. Ook dáár hield ik er rekening mee dat alles op orde is en alles klaar ligt en had ik te maken met veel verschillende mensen.”

Werken als verzorgende IG

Sinds april 2022 werkt Danitsja bij Avoord en sinds juni volgt ze de verkorte opleiding verzorgende IG via De Klas van Okeedo. “Hier word ik in vijftien maanden opgeleid tot niveau 3. Het werk bevalt me goed en ik heb fijne collega’s. Ik heb voor dit traject gekozen, zodat ik direct aan de slag kon en vervolgens ook snel klaar ben met school. Het leersysteem is duidelijk en overzichtelijk en er zijn voldoende mensen waar ik hulp aan kan vragen. Ik kan dit traject iedereen aanraden!”

Werkgever? Ontdek De Klas Meer verhalen van Okeedo'ers

 

Lees ook:

Zineb, VIG in opleiding: ´Door Covid-19 zie ik hoe waardevol de zorg is´

Verzorgende IG schaars? Opleiden met ´De Klas´ biedt werkgevers uitkomst

Hulp nodig? Chat met ons