fbpx Skip to main content

“Als Medisch Spectrum Twente hadden we een tekort aan culinair servicemedewerkers en roomservicemedewerkers. Bovendien wilden we voor het bedrijfsonderdeel Hospitality & Logistiek meer flexibiliteit inbouwen. Aan Okeedo vroegen we of we mensen konden krijgen die zowel in de keuken als in de roomservice aan de slag konden. Dat is best een uitdaging, want waar de keukenprocessen vastomlijnd zijn, is er in de roomservice veel contact met patiënten. Die combinatie ligt niet iedereen.

Er werken nu medewerkers via Okeedo die beide functies vervullen. Het zijn goede professionals met een positieve instelling, die van wanten weten en flexibel inzetbaar zijn. We krijgen lovende kritieken vanuit de zorg. Steeds meer zorgafdelingen kloppen bij ons aan, omdat ze zien dat deze medewerkers iets toevoegen. Mooi dat we met onze roomservice op deze manier van belang zijn voor de zorg aan patiënten. En voor onze eigen teams betekent de inzet van Okeedo-medewerkers meer rust in de schema’s en hoofden van collega’s.

Werkgever? Ontdek Okeedo

Het mooie van Okeedo is dat ze een dedicated MST-team samenstellen. Op basis van een functieomschrijving en een karakterschets selecteert Okeedo een vaste groep medewerkers, waardoor zij echt onderdeel gaan uitmaken van het team. Door goede screening aan de voorkant zorgt Okeedo voor enthousiaste medewerkers die een groep mee laten bewegen. Okeedo coacht en schoolt hen indien nodig op aandachtsgebieden die voor deze functies nodig zijn. Er gaat al met al een heel positief effect uit van de Okeedo-medewerkers.”

Lees meer referenties Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons