fbpx Skip to main content

“Toen we bij Kalorama de teams niet meer op formatie kregen, zijn we de samenwerking met Okeedo aangegaan. Sinds dit voorjaar hebben zij op onze afdeling goede verzorgenden en kookondersteuners toegevoegd aan het team. Verzorgenden draaien ook de verantwoordelijke diensten, wat ten goede komt aan de kwaliteit van zorg voor onze bewoners en de rust binnen het team. De kookondersteuning ondersteunt de teams naar het ‘zelf koken’ toe. De bewoners eten met meer smaak en komen aan in gewicht, wat positief is voor deze doelgroep.

Okeedo levert collega’s op maat! Vooraf konden wij als team aangeven welk type collega en professional wij zochten. Bij een mogelijke match werd de kandidaat voorgesteld aan het team en volgde een kennismakingsgesprek. Als er een klik was, konden we snel doorpakken met het inwerken en inroosteren van onze nieuwe collega. We hebben er fijne collega’s bij gekregen.

Werkgever? Ontdek Okeedo!

Met de mensen van Okeedo is altijd overleg mogelijk. Ze denken met ons mee en de lijnen zijn kort, wat het samenwerken prettig maakt. Onze ervaring met reguliere uitzendbureaus is dat de uitzendkracht wat minder flexibel is en een enkeling ook minder betrokken. De collega’s die via Okeedo bij ons werken, worden echter als volwaardig teamlid gezien. Zij zijn net zo goed medeverantwoordelijk voor alle zaken en taken in het team als onze eigen medewerkers. Het is een voordeel dat de collega’s via Okeedo voor langere tijd (twee tot drie jaar) aan een team worden toegevoegd. Dat is heel prettig voor onze doelgroep en de collega’s. Daarnaast worden ze door Okeedo begeleid zolang ze bij ons werkzaam zijn.

Door de samenwerking met Okeedo kunnen we werving en selectie deels loslaten. In deze tijd van zelforganisatie is het fijn om je even niet bezig te hoeven houden met de zoektocht naar een nieuwe collega. Die tijd kunnen we nu besteden aan onze bewoners, terwijl de zoektocht achter de schermen gewoon verder gaat. Wij hopen natuurlijk op nog meer juiste matches in de toekomst. Ondertussen zijn wij blij met de keuze van Kalorama voor Okeedo.”

Lees meer referenties Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons