fbpx Skip to main content
GGD GHOR

GGD GHOR heeft de samenwerking met Okeedo voor werving, selectie en begeleiding van ‘coronamedewerkers’ verlengd. Na een gewonnen aanbesteding en samenwerking sinds april, is het partnership met opnieuw drie maanden verlengd.

Sinds de uitbraak van de coronacrisis stelt GGD GHOR alles in het werk om de vaccinatie van miljoenen Nederlanders mogelijk te maken. Een enorme operatie vanzelfsprekend, waarbij met tal van partners wordt samengewerkt. Zo ook op het gebied van personeelswerving. Op 7 april van dit jaar gingen de eerste mensen aan de slag vanuit de samenwerking tussen Okeedo en GGD GHOR, de brancheorganisatie van 25 GGD’en en Geneeskundige Hulpverleningsorganisaties in de Regio (GHOR). Het gaat onder meer om functies als servicedeskmedewerker en functioneel beheerder.

“Toen GGD GHOR moest opschalen in personeel is het op zoek gegaan naar een partner om dit proces van a tot z te begeleiden”, vertelt Wesley Buitenhuis, managing director van Okeedo. “Na een aanbesteding viel de keuze op Okeedo. In korte tijd konden we 45 mensen leveren, wat daarna nog is uitgebreid. De samenwerking is onlangs met drie maanden verlengd.”

Managed Service Provider

Okeedo treedt in de samenwerking op als Managed Service Provider (MSP), als externe partij die de werving, selectie en begeleiding van tijdelijk personeel beheert. “We zetten de behoeftevraag van GGD GHOR uit bij partners, monitoren wat er gebeurt en spreken de aangedragen kandidaten”, licht Buitenhuis toe. “Als het klikgesprek met GGD GHOR positief uitpakt, verzorgen wij vervolgens de administratieve afwikkeling en de onboarding, met onder meer een training op locatie.”

Zoek je nieuwe collega's? Okeedo!

Thom Verleg, manager Services a.i. bij GGD GHOR, is erg te spreken over de samenwerking. “In een voor ons uitdagende periode hielp Okeedo om snelheid te maken met het werven van nieuwe medewerkers en het vereenvoudigen van de administratie. Met de MSP-constructie konden we dit proces voortvarend doorlopen, want Okeedo beschikt over de deskundigheid en het netwerk. Zo zijn tientallen goede functioneel beheerders en servicedeskmedewerkers snel gestart. Zo’n samenwerking zetten we graag voort.”

Thom Verleg

Medewerkers werven én behouden

Focus en flexibiliteit zijn bepalende factoren in de succesvolle samenwerking, stelt Buitenhuis namens Okeedo. “We zijn een wendbaar, online bureau zonder poeha dat heel concreet opdrachtgevers zoals GGD GHOR ontzorgt. We hebben een projectmanager aangesteld, wat voor focus zorgt, met een team dat haar ondersteunt. Bovendien gaan we verder dan alleen de brokersrol die we vervullen. We hebben ook een visie op hoe we medewerkers kunnen behouden voor de opdrachtgever.”

Buitenhuis spreekt van een ‘unieke samenwerking’. “Het is een grote opdracht, maar het is een bevestiging dat we dit soort zorggerelateerde projecten goed kunnen ondervangen. Niet alleen als detacheringsbureau, maar ook als managed service provider.”

Heb je interesse in de dienstverlening van Okeedo? We bespreken het graag!

Neem contact op

 

Hulp nodig? Chat met ons