Helpende

Als helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) maak jij het verschil voor mensen die van zorg afhankelijk zijn. Behalve ondersteuning bij persoonlijke zorg, besteed je als helpende of helpende Plus veel tijd en aandacht aan hun welzijn. Denk aan het uitdelen van de maaltijd, aan- en uitkleden, uiterlijke verzorging, helpen bij activiteiten of het op orde houden van de kamer. Zo draag je in teamverband bij aan een zo’n fijn mogelijk leven voor de bewoner of cliënt!

helpende zorg en welzijn

Vacatures helpende

Zoek je een baan als helpende of helpende Plus die helemaal bij jou past? Word de helpende die jij wilt zijn!

• Persoonlijke begeleiding door eigen engagement manager
• Jij krijgt wat jij verdient (salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden)
• De aandacht die jij verdient
• Ruime ontwikkel- en persoonlijke groeimogelijkheden
• Een gave werkplek

Check onze vacatures

'Blij met mijn keuze'

Zineb is verzorgende IG in opleiding bij Hilverzorg. “Ik kwam dit werkleertraject tegen via een online advertentie”, vertelt Zineb. ”Het trok direct mijn aandacht en heb me daarom aangemeld. Ik krijg voldoende begeleiding en goede lesstof, zodat ik goed meekom. Ik ben erg blij met mijn keuze!”

Lees het verhaal van Zineb

Werkgever? Ontdek De Klas

Als oplossing voor het grote tekort aan verzorgenden heeft Okeedo ‘De Klas’ ontwikkeld. Met dit concept voor de langdurige zorg worden zorgprofessionals op niveau 2 in 15 maanden opgeleid tot verzorgende IG en zijn ze, direct én voor de langere termijn, inzetbaar voor zorgorganisaties.

Meer over De Klas

écht helpen

Flip is engagement manager bij Okeedo en wil zowel medewerkers als opdrachtgevers in de zorg ‘écht helpen’ in hun werk. ”Ik ben het aanspreekpunt voor hen”, vertelt Flip. ”Zo kan ik eraan bijdragen dat mensen met plezier naar het werk gaan en opdrachtgevers op korte en lange termijn zijn geholpen met geschikte medewerkers.”

Lees het verhaal van Flip