fbpx Skip to main content
intra zorg

Bemiddelingsbureau Intra Zorg en detacheringsbureau Okeedo zijn een samenwerking aangegaan voor het opleiden en begeleiden van zorgprofessionals in Limburg. In deze provincie richt de samenwerking zich met name op ‘De Klas’. Met dit concept worden zorgverleners op mbo-niveau 2 verkort opgeleid tot verzorgende IG en zijn ze direct inzetbaar als helpende in zorgorganisaties.

Okeedo is als detacheringsbureau gespecialiseerd in de zorg en groeit landelijk hard. Intra Zorg bemiddelt al sinds 2008 succesvol tussen zzp’ers en zorgorganisaties in Limburg. “In de samenwerking rond De Klas vullen we elkaar heel mooi aan”, licht Okeedo-directeur Wesley Buitenhuis toe. “Okeedo werft en selecteert de zorgprofessionals en Intra Zorg zet ervaren begeleiders in.”

Zorgverleners langere tijd behouden voor een organisatie

Ook Bashir Nezami ziet als directeur van Intra Zorg veel mogelijkheden in De Klas. “Wij willen niet alleen zorgverleners bemiddelen, maar ook verantwoordelijkheid nemen in de zorg. Als we via De Klas zorgverleners kunnen opleiden en begeleiden, blijven zij gedurende langere tijd behouden voor een zorgorganisatie. Uit de eerste gesprekken met onze opdrachtgevers bleek dat ook zij het een interessant concept vinden. Ik hoop dit jaar met minimaal één klas te kunnen starten in Limburg.”

Meer informatie over De Klas

Hart voor de zorg

Momenteel bemiddelt Intra Zorg circa 160 zzp’ers voor de verpleeghuiszorg, thuiszorg en kleinschalige woonvormen. “We onderscheiden ons van andere bemiddelingsbureaus doordat we zelf uit de zorg komen”, vertelt Nezami. “Ik heb hbo-v gestudeerd, als verpleegkundige gewerkt en heb voor thuiszorgorganisatie PrivaZorg (sinds 2021 Blinkers geheten) locaties in Maastricht opgezet. We hebben dus zowel op de werkvloer, beleidsmatig als qua opleiden veel ervaring en daardoor hart voor de zorg. In Limburg is veel vertrouwen in Intra Zorg. Dat vertrouwen hopen we samen met Okeedo uit te bouwen en waar te maken.”

Lokale verbinding

Okeedo gelooft sterk in lokale verbinding, stelt Buitenhuis. “Wij doen dit al met onze lokale werving en vullen dit nu aan met een regionale partner. Wij geloven dat we gezamenlijk nog meer impact maken en de zorg in Limburg gaan verlichten met enthousiaste Okeedo’ers.”

Wil je meer weten over De Klas? Vraag de gratis brochure aan of neem contact met ons op. 

Ja, stuur mij de brochure over De Klas Neem contact op

 

Hulp nodig? Chat met ons