fbpx Skip to main content

Julia werkt sinds 1 november bij Okeedo als engagement manager. In deze functie heeft zij veel contact met medewerkers, nieuwe talenten en opdrachtgevers in de zorg om zo een goede samenwerking te garanderen. “De afwisseling in het werk spreekt mij enorm aan. Het daagt me uit en houdt mij scherp.”

Dankzij haar opleiding Social Work weet Julia als geen ander hoe je met verschillende doelgroepen omgaat. “Ik heb stage gelopen bij de dagbesteding en bij een bewindvoerder en ging na mijn opleiding aan de slag op de financiële afdeling van een groot bloemenbedrijf. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd over communicatieve en administratieve vaardigheden. Daarnaast kan ik goed plannen, organiseren en ben ik creatief.”

Nieuwe uitdaging

Deze vaardigheden zet Julia sinds kort met veel plezier in voor Okeedo. “Ik zocht meer afwisseling en uitdaging in mijn werk en daarom nam ik contact op met managing director Wesley Buitenhuis. In ons gesprek kwamen we tot de conclusie dat ‘engagement manager’ echt bij mij zou passen.” De afwisseling in het werk en het nauwe contact met medewerkers en opdrachtgevers spreken Julia aan, zo vertelt ze. “Vooral het knuffelplan voor onze medewerkers triggert de sociale kant in mij. Ik vind het namelijk belangrijk om iemand gewaardeerd en gehoord te laten voelen.”

Dit is Okeedo

Oog voor een goede samenwerking

De diversiteit die Okeedo biedt, maakt dit werk volgens Julia leuk. “Mijn belangrijkste taken zijn het werven van talenten door middel van recruitment en marketing, het hebben van wekelijks contact met opdrachtgevers, klanttevredenheid, het uitvoeren van het knuffelplan, gestructureerd werken en weten wat er speelt bij alle andere Okeedo’ers.” Daarnaast heeft ze oog voor een goede samenwerking. “Ik wil beide partijen het gevoel geven dat ze met vragen, problemen of gewoon een praatje altijd bij mij terecht kunnen.”

De baan geeft Julia veel energie. “Ik ben ontzettend benieuwd hoe de komende maanden eruit gaan zien. Ik ben in ieder geval nog nooit zo enthousiast en tegelijkertijd gestructureerd ontvangen!”


Zoek jij ook een baan in de zorg die energie geeft?

Check onze vacatures

Lees ook:

Detacheringsbureau zorg: alles over detacheren in zorg en welzijn

Van niveau 1 tot en met 4: dit zijn de beroepen in de zorg

Hulp nodig? Chat met ons