fbpx Skip to main content

‘De dankbaarheid in de ogen van patiënten, daar doe ik het voor’

Ik werk als voedingsassistent in het HagaZiekenhuis in Den Haag. Ik zorg op verschillende afdelingen voor de verstrekking van de (medische) voeding van patiënten. Daarnaast houd ik de voeding- en vochtinname van sommige patiënten bij en screen ik nieuwe patiënten op ondervoeding.

Soms twijfelen mensen om iets te eten, bijvoorbeeld door misselijkheid. Het mooiste aan mijn werk vind ik als mensen dan toch een goede maaltijd eten en daarvan opknappen. De dankbaarheid in hun ogen, daar doe ik het voor!

Als student Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool weet ik als geen ander hoe groot de invloed van voeding is op het genezingsproces en op het voorkomen van ziekte. Daarom heb ik ook gekozen voor een baan in de zorg: mensen helpen, met goede voeding, doe ik elke dag met veel plezier.

Ik werk bij het HagaZiekenhuis via Okeedo. Een warme en innovatieve werkgever die studenten zoals ik veel kansen geeft om in de zorg te werken en zich verder te ontwikkelen. Bij het eerste sollicitatiegesprek met Okeedo voelde ik me meteen op mijn gemak. De zorg kan best overweldigend zijn, maar bij Okeedo staat iedereen klaar om je persoonlijk te helpen!

Hulp nodig? Chat met ons