fbpx Skip to main content

Stephanie is kookondersteuner bij GGz Centraal, locatie Zon & Schild in Amersfoort. Hier kookt zij met veel plezier de heerlijkste gerechten, samen met cliënten van verschillende afdelingen.

“Ik vind het erg leuk om te zien dat koken een moment is waarop mensen samenkomen”, begint Stephanie. “Ze ontmoeten elkaar in de keuken om met de voorbereidingen voor de maaltijd te helpen, maar het gaat verder dan dat. Ze luisteren muziek, voeren een goed gesprek of hebben het juist over koetjes en kalfjes. Gezamenlijk aan tafel genieten van de maaltijden én het bedenken van de recepten is ook zeker een feestje!”

Vind jouw droombaan

Het beste in elkaar naar boven halen

Stephanie geeft aan dat ze het mooi vindt om te zien hoe iedereen op zijn of haar eigen manier geniet. Ook geeft het haar veel voldoening om dienstbaar te kunnen zijn. “Ik voel me erg gewaardeerd in deze sector”, licht ze toe. “In mijn ogen is het hard nodig om bruggen te slaan. We zijn als mensen allemaal gelijk, door elkaar te ondersteunen en oprecht te ‘zien’ halen we het beste in elkaar naar boven.”

‘De baan die ik wilde’

Stephanie is via Okeedo bij Zon & Schild terechtgekomen. “Ik kreeg de vacature doorgestuurd en werd meteen enthousiast. Nadat ik erop solliciteerde, sprak ik met een medewerker van Okeedo en al gauw besefte ik dat dit de baan was die ik wilde. Het contact met Okeedo verloopt erg goed: heldere en persoonlijke communicatie, korte lijnen en veel wederzijds begrip.”

Meer verhalen van Okeedo'ers Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons