fbpx Skip to main content

Graag laten we je kennismaken met Thelma, kookondersteuner bij GGZ Delfland. “In deze functie kook ik mét en vóór cliënten. Daarnaast stel ik menu´s samen en bestel ik levensmiddelen bij diverse leveranciers. Zo ontlast ik de zorgmedewerkers van GGZ Delfland en regel ik alles omtrent het eten en drinken voor de bewoners.”

“De levendige doelgroep en vrijheid in het team vind ik het leukst. Als ik bijvoorbeeld een nieuw recept wil proberen kan dat. Geen enkele dag is hetzelfde en er is altijd ruimte om te ontdekken.

Ik ben een creatieve duizendpoot en heb dan ook Autonoom Beeldende Kunst gestudeerd. Dit combineer ik nu met werken in de zorg. Zo kan ik ook mijn passie voor koken, sociale vaardigheden en hart voor de doelgroep kwijt.

De flexibiliteit, functie -en doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en het team van Okeedo spreken mij erg aan. Ik vind Okeedo een fijne werkgever. De organisatie is persoonlijk, alle managers zijn betrokken en er wordt snel geschakeld. Ik ervaar dat ik er niet alleen voor sta en dat is heel fijn!”

werken bij Okeedo werkgever? ontdek het concept Kookeedo

Foto: Sjoukje Kilian

Lees ook:

Kookondersteuner Maria: ‘Gouden greep van deze organisatie’

Kookondersteuners laten cliënten GGZ Delfland beter eten

Hulp nodig? Chat met ons