fbpx Skip to main content

‘Sinds ik dit werk doe, geniet ik nog meer van het leven’

Ik werk sinds augustus 2018 via Okeedo bij het Erasmus MC als facilitair zorgmedewerker. In die functie zorg ik er onder meer voor dat patiënten goed eten en voldoende eiwitten binnen krijgen. Facilitair zorgmedewerkers zijn, naast de verpleging, ook een belangrijk aanspreekpunt voor patiënten, aangezien ze ons toch zeker zo’n acht keer per dag zien. Ik probeer mijn werk dan ook altijd met een lach te doen.
Het mooiste aan mijn werk vind ik de gesprekken met patiënten. Ik zie aardig wat wondertjes voorbij komen en hoor veel inspirerende verhalen. Sinds ik dit werk doe, geniet ik nog meer van het leven. Omdat ik zie hoe kort maar ook bijzonder het leven is.
De helft van mijn familie werkt in de zorg, dus ik ben ermee opgegroeid. Ik werk graag met mensen en vind het mooi om iets goeds voor anderen te doen. Na mijn opleiding Zorg & Welzijn kwam ik een vacature van Okeedo tegen. Het enthousiasme van het team werkte super motiverend. Okeedo is een bedrijf dat kansen biedt en voor de medewerkers in staat. Persoonlijk, met een positieve benadering en alles in samenwerking. Ik ben in elk geval heel blij met de ervaring die ik via Okeedo opdoe en de onwijs leuke collega’s om mij heen.

Hulp nodig? Chat met ons