fbpx Skip to main content

Met een grote glimlach lanceren we de nieuwe website van Okeedo! De plek waar zorgprofessionals en zorgstudenten een nieuwe baan vinden en waar we zorgorganisaties aan nieuwe collega’s helpen.

De afgelopen maanden is, in samenwerking met online marketingbureau Pittig Bakkie, hard gewerkt aan een nieuwe website voor Okeedo. Een plek waar we zorgprofessionals en studenten verbinden aan banen en bijbanen in de zorg, bijvoorbeeld via de Droombaangenerator of de vacaturepagina.

Speciale pagina’s zijn er voor de verzorgende IG, helpende, verpleegkundige, voedingsassistent, zorgstudent en zorgondersteuner die op zoek is naar een passende baan.

Voor werkgevers

Zorgorganisaties zijn op ons nieuwe platform ook op het juiste (web)adres. We geloven dat elke zorgorganisatie baat heeft bij detachering van zorgprofessionals voor de lange termijn. Als structurele oplossing voor het personeelstekort, maar zeker ook voor de frisse wind die nieuwe medewerkers teweegbrengen.

Concepten voor care en cure

Voor zowel ziekenhuizen als de langdurige zorg heeft Okeedo nieuwe concepten ontwikkeld. Hiermee spelen we in op de behoefte van teams en organisaties aan maatwerk bij het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers.

Wil je meer weten over Okeedo? Dat kan onder meer op de pagina ‘Over Okeedo’, waar we onze missie, ons dna en onze kernwaarden delen. Wie op de hoogte wil blijven van interessante events en ontwikkelingen in de zorg, kan terecht op de pagina Actueel of zich aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit bericht of onze nieuwe website?

Neem contact op

Lees ook:

Detacheringsbureau zorg: alles over detacheren in zorg en welzijn

Hulp nodig? Chat met ons