fbpx Skip to main content
Team Okeedo met FD Gazelle Award

Okeedo heeft een bronzen FD Gazelle Award 2021 gewonnen. In Theater Amsterdam werd 24 maart bekendgemaakt dat we de derde snelst groeiende onderneming van Nederland zijn! Ook in de regio West, categorie klein behaalde Okeedo een bronzen FD Gazelle Award.

De FD Gazelle Award is een initiatief van het FD voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Een FD Gazelle is een bedrijf dat tussen 2018 en 2020 met ten minste 20% in omzet is gegroeid, geen krimp boekte in 2020 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloot. “Okeedo begeeft zich in een markt waar enorme arbeidskrapte speelt. Groei is dan niet vanzelfsprekend”, reageert managing director Wesley Buitenhuis. “Maar als detacheringsbureau voor de zorg groeien we heel steady. De FD Gazelle Award maakt me trots, het is een geweldige erkenning voor ons team.”

Aantal medewerkers

In de eindscore weegt de omzetgroei met 50 procent mee, de winstgevendheid en de groei van het aantal medewerkers elk met 25 procent. Buitenhuis: “Okeedo bestaat inmiddels vier jaar en we hebben momenteel ongeveer 160 collega’s. Terwijl we met een aantal concepten, zoals de Zorgondersteuner Plus voor ziekenhuizen en De Klas voor de langdurige zorg, onze mensen ook laten overnemen. Onze missie is om de zorg gezonder te maken met gelukkige mensen. Daaraan houden we vast.”

Bekijk onze concepten voor de zorg

Speciale FD Gazelle Awards

De FD Gazellen-lijst bestaat deze editie uit 691 bedrijven. Dit is 10 procent minder dan vorig jaar, maar wel meer dan verwacht vanwege de krimp van de economie in 2020. Er werd gerekend op 500 snelle groeiers.

Alle FD Gazellen zijn ingedeeld in twaalf categorieën, vier regio´s en drie omzetgroottes. De top drie binnen deze categorieën werden extra in het zonnetje gezet met een bronzen, zilveren en gouden FD Gazelle Award. Onder de 140 genomineerden uit de regio West, categorie klein haalde Okeedo brons. Daarnaast werden de overall snelst groeiende ondernemingen van Nederland bekendgemaakt. De eerste plaats ging naar Winst uit je woning, de tweede plaats naar AIHR, de derde plaats naar Okeedo.

De missie van Okeedo als gespecialiseerd detacheringsbureau in de zorg luidt: ‘Elke organisatie gezond krijgen met gelukkige mensen’. 

Ontdek Okeedo Neem contact op

 

Foto’s: Bastiaan Heus en Leonard Faustle

Hulp nodig? Chat met ons