fbpx Skip to main content

Okeedo pakt uit op de Horecava! Op het InnovationLAB (stand 01.600) maken bezoekers aan deze vakbeurs kennis met onze vernieuwende aanpak voor het werven en detacheren van medewerkers. Op 8 januari, de zorgdag op de Horecava, is Okeedo bovendien als partner verbonden aan een bijeenkomst met als thema Gastvrije zorg.

De Horecava, de vakbeurs voor professionals in de foodservicebranche, zet dit jaar nadrukkelijker in op de zorg. Zo is ‘Personalised Care’ een van de thema’s op het InnovationLAB. Hier zullen Arla Foods, Moduline, temp-rite, Winterhalter en Okeedo vanuit hun eigen expertise inspelen op dit thema.

InnovationLAB

Okeedo benadert ‘Personalised Care’ vanuit onze visie dat elke zorgorganisatie baat heeft bij een flexibele schil met enthousiaste en gastgerichte medewerkers. Geen ‘handjes’ maar waardevolle collega’s die teams in beweging brengen en de tevredenheid van patiënten en bewoners doen stijgen. Op het InnovationLAB kunnen bezoekers ondertussen hun hartslag raden (en daarmee winnen!), meedoen aan ons onderzoekje naar werkdruk en werkgeluk of een complimentenkaart invullen voor de collega die écht een hart onder de riem verdient.

Ochtendprogramma met thema Gastvrije zorg

Op 8 januari vindt bovendien een ochtendprogramma voor de zorg plaats met het thema Gastvrije zorg. Aanwezigen worden meegenomen in trends en ontwikkelingen omtrent eten en drinken, omgevingspsychologie, interieur en persoonsgerichte zorg. Zo vertelt Saskia Klaasen, coördinator Facilitair Zorgmedewerkers a.i. bij Erasmus MC, hoe dit ziekenhuis in de nieuwbouw invulling geeft aan persoonsgerichte zorg en welke uitdagingen zij op dit gebied signaleert voor zorgorganisaties.

 

 

Hulp nodig? Chat met ons