fbpx Skip to main content
care cure symposium

Okeedo neemt als partner deel aan het Care & Cure Symposium dat op 9 januari 2024 tijdens de vakbeurs Horecava plaatsvindt. Het symposium gaat over de zorg van de toekomst en richt zich specifiek op eten, drinken en gastvrijheid.

Het Horecava Care & Cure Symposium is de plek waar innovatie, gezonde levensstijl, branche-overschrijdende samenwerking en het omgaan met veranderingen samenkomen.

Sprekers op het Care & Cure Symposium

De eerste spreker is Lucien Engelen, CEO bij Transform.Health. Hij richt zich op het initiëren van verandering en de duiding van wat daarvoor nodig is. In zijn presentatie gaat hij in op ‘een realistisch perspectief op de toekomst van zorg’.

Meer informatie over het Care & Cure Symposium

De tweede spreker is Barbara Kerstens, directeur van Voeding Leeft. Deze organisatie ontwikkelt en exploiteert nieuwe leefstijlprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. Volgens Kerstens is de essentie van veranderen: de kern aanpakken en de moed hebben te gaan.

Gastvrije ontvangst door Okeedo

Medewerkers van Okeedo ontvangen alle deelnemers op een gastvrije manier, in het Theater in Hal 3. Op het symposium zijn er verder start-up pitches, is er een netwerklunch en vindt aansluitend een trendtour over de Horecava plaats.


Okeedo is gespecialiseerd in het detacheren van medewerkers voor de zorg (care & cure). Zij vormen niet alleen een langetermijnoplossing voor het personeelstekort, maar brengen nieuw elan in bestaande teams teweeg.

Ontdek onze aanpak Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons