fbpx Skip to main content
Haaglanden Medisch Centrum

“We werken bij Haaglanden Medisch Centrum sinds 2018 samen met Okeedo op het gebied van zorgondersteuning. We waren, in verband met het hoge ziekteverzuim, op zoek naar een partner voor de flexibele schil. Het is heel fijn dat de bezetting sindsdien op orde is. Daarnaast leveren de Okeedo-medewerkers een positieve bijdrage aan het team en het zo goed mogelijk bedienen van onze patiënten. Ze zijn erg gemotiveerd.

Behalve dat we via Okeedo fijne medewerkers op de werkvloer hebben, verloopt het contact met de organisatie ook erg goed. Ik kan goed schakelen met ons directe contactpersoon, de engagement manager van Okeedo. Ze pakt vraagstukken direct op en communiceert prettig. Ze draagt bij aan het positieve beeld dat wij van Okeedo hebben.

Werkgever? Ontdek Okeedo!

Wat ik fijn vind aan dit detacheringsbureau, is dat het niet alleen de werving doet, maar ook de verdere begeleiding. Zo komt ons contactpersoon eens per maand langs om door te nemen hoe het gaat. Ik ben blij en dankbaar voor wat de mensen van Okeedo voor ons gedaan hebben en nog steeds doen.”

Lees meer referenties Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons