fbpx Skip to main content

Famke Slagter startte in februari als stagiaire Engagement Manager bij Okeedo. Nu de meewerkstage er op zit, vertelt de 20-jarige studente Bedrijfskunde aan de NHL Stenden graag over haar ervaringen bij Okeedo.

“Ik ben ontzettend geïnteresseerd in alles wat met zorg te maken heeft, maar heb uiteindelijk voor de studie Bedrijfskunde gekozen. Dit ligt mij toch net wat meer. Toen ik de kans kreeg om als stagiaire aan de slag te gaan bij een zorgdetacheringsbureau, greep ik natuurlijk meteen mijn kans”, vertelt Famke over haar motivatie om voor Okeedo te kiezen. “Ik had voor deze stage nog geen ervaring bij een zorgdetacheringsbureau, dus ik wist zeker dat ik veel ging leren tijdens de stage.”

Dagelijkse werkzaamheden

Lui achterover hangen zit er tijdens een stage bij Okeedo absoluut niet in. In het halfjaar dat Famke stage liep bij Okeedo is er ontzettend hard gewerkt. “Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Okeedo vonden vooral achter de schermen plaats. Ik heb mij gedurende het halfjaar beziggehouden met het schrijven van vacatures, plaatsen van vacatures, social media en het bijhouden van het recruitmentsysteem. Al deze werkzaamheden waren nieuw voor mij en ik heb hier ontzettend veel plezier in gehad en bovendien veel van geleerd!”

Onderzoeken

Naast meelopen in het bedrijf was het ook de taak van Famke om twee mooie onderzoeken te doen bij Okeedo. Gedurende de stage onderzocht ze hoe het recruitmentsysteem van Okeedo nog efficiënter gebruikt kan worden. Daarnaast heeft Famke ook een medewerkerstevredenheidsonderzoek gedaan omtrent de pakketjes en extraatjes die Okeedo elk jaar naar de medewerkers stuurt. “Het medewerkerstevredenheidsonderzoek was een leuk onderdeel van de stage. In plaats van achter de schermen werken, heb ik tijdens dit onderzoek de kans gekregen om interactie te creëren met de medewerkers van Okeedo en hen naar hun mening te vragen. Dit vond ik écht leuk om te doen.”

Stage bij Okeedo echte aanrader

Na de stage kijkt Famke tevreden en met veel voldoening terug op de stageperiode. “Ik heb veel praktijkervaring opgedaan en ook ontzettend veel plezier gehad. Ik ben tijdens mijn stage erg goed ondersteund en geholpen als ik vragen had. Het team van Okeedo bestaat uit een groep ontzettend gezellige en gemotiveerde mensen die echt een doel voor ogen hebben. Naast alle gezelligheid wordt er ook ontzettend hard gewerkt binnen het team. Ik zou het iedereen aanraden om stage te komen lopen bij Okeedo!”

Ben jij op zoek naar een gezellige en leerzame stageplek? Kom dan bij Okeedo vlammen in marketing en recruitment!

Bekijk onze stagevacature
Hulp nodig? Chat met ons