fbpx Skip to main content
Thom Verleg

“Okeedo verzorgde de werving en selectie van ‘coronamedewerkers’ voor 25 GGD´en en Geneeskundige Hulpverleningslocaties in de Regio (GHOR). Het ging onder meer om functies als servicedeskmedewerkers en functioneel beheerders. In korte tijd leverde Okeedo 45 mensen, wat daarna nog is uitgebreid.”

“Toen GGD GHOR moest opschalen in personeel, zochten we een partner om dit proces van a tot z te begeleiden. Na een aanbesteding viel de keuze op Okeedo. Het bureau trad op als Managed Service Provider (MSP), oftewel als externe partij die de werving, selectie en begeleiding van tijdelijk personeel beheert. Okeedo zette de behoeftevraag uit, monitorde wat er gebeurde en sprak de aangedragen kandidaten. Als het klikgesprek goed uitpakte, verzorgde Okeedo de administratieve afwikkeling en onboarding.”

Werkgever? Ontdek Okeedo!

“Met deze MSP-constructie konden we ons personeel voortvarend opschalen, want Okeedo beschikt over de deskundigheid en het netwerk. In een voor ons uitdagende periode hielp het bureau om snelheid te maken met het werven van nieuwe medewerkers en het vereenvoudigen van de administratie.”

Lees meer referenties Neem contact op
Hulp nodig? Chat met ons