fbpx Skip to main content

Als partner van de Florence Nightingale Fair kijkt Okeedo terug op een heel geslaagde editie. Heel veel zorgkanjers bezochten 10 mei onze stand en maakten kans op het winnen van een toffe Veloretti-fiets.

De stand van Okeedo trok heel wat bekijks tijdens de tweede editie van de Florence Nightingale Fair in Veenendaal. De blauwe ballonnen, de ‘Jij bent Okeedo’-tasjes en de winactie met de Veloretti-fiets trokken veel aandacht. In ons Instagram Frame lieten bezoekers een portretfoto maken en er werd volop gelachen.

Aandacht voor zorgprofessionals

Ook hebben onze Okeedo’ers veel leuke gesprekken gevoerd met enthousiaste verpleegkundigen, verzorgenden IG, wijkverpleegkundigen, andere zorgprofessionals en studenten. Veel bezoekers die Okeedo voor het event niet kenden, raakten enthousiast over de aanpak van ons detacheringsbureau en onze aandacht voor zorgprofessionals.

Winnaar Veloretti-fiets

Ruim 300 bezoekers maakten kans op het winnen van de fiets, door het opschrijven van hun motivatie om in de zorg te werken. We hebben daarop hele mooie en bijzondere antwoorden ontvangen.

Aan het einde van het event mocht Liesbeth Sarton als winnares op het podium de fiets in ontvangst nemen. ‘Ik werk in de zorg, omdat dat het leukste werk is wat er is. Net even de punten op de i zetten om terminale zorg zo comfortabel mogelijk te maken’, had de blij verraste Verzorgende IG opgeschreven. Veel fietsplezier Liesbeth!

Hart voor Zorg Award

Na een dag vol kennis en inspiratie werd ook nog de Hart voor Zorg Award uitgereikt, de publieksprijs voor de zorgprofessional die volgens collega’s een bijzondere prestatie heeft geleverd. Uit vele nominaties werd Els Stuiver, wijkverpleegkundige bij Patyna, verkozen als winnaar. ‘Zelden komt men iemand tegen die haar beroep met zoveel toewijding, gevoel en professionaliteit uitoefent. Els is positief ingesteld en heeft tomeloos geduld. Moeilijke situaties gaat zij niet uit de weg’, zo was zij onder meer aanbevolen door haar collega’s.

En zo kwam er een einde aan de Florence Nightingale Fair 2019. Wat Okeedo betreft graag tot de volgende editie in 2020!

Ben je enthousiast geworden over Okeedo? Bekijk onze vacatures en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort bij Okeedo!

Hulp nodig? Chat met ons