fbpx Skip to main content

Annie werkt als kookondersteuner bij een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). “Bijdragen aan iemands kwaliteit van leven is het mooiste dat er is”, vertelt ze.

Als kookondersteuner zorgt Annie voor de inkoop en bereiding van maaltijden voor de bewoners op haar afdeling. Daarbij betrekt ze hen zo veel als mogelijk. “Samenwerken en contact maken met de bewoners is iedere keer weer een mooie uitdaging.”

Werken als kookondersteuner

Op 17-jarige leeftijd begon Annie in de gezinsverzorging. “Ik had geen opleiding en liep mee met ervaren medewerkers. Op latere leeftijd ging ik bij een zorgorganisatie werken en volgde ik de opleidingen Helpende zorg en welzijn en Verzorgende IG.”

‘Iedere werkdag geeft mij een blij gevoel’

Op zoek naar werk in de zorg zag Annie vorig jaar op Facebook een filmpje van detacheringsbureau Okeedo voorbijkomen waarin kookondersteuners in de GGZ werden gevraagd. “Na het kijken van dat filmpje was ik enthousiast en dat is zo gebleven. Okeedo is een betrokken en zorgzame werkgever die met je meedenkt.”

>>> Lees ook: Kookondersteuners geven smaak aan GGz Centraal

Annie hoopt nog vele jaren als kookondersteuner te mogen werken. “Iedere werkdag geeft mij een gevoel van blijdschap. Werken in de GGZ is heel dankbaar en daar doe ik het voor!”

Neem contact op Meer verhalen van Okeedo'ers
Hulp nodig? Chat met ons