
In Served, het magazine van Bidfood voor de zorg, staat een mooi artikel over de VersZorgenden bij GGZ Delfland. De VersZorgenden, in andere organisaties ook wel kookondersteuners of kookmaatjes genoemd, ondersteunen het hele proces rond eten en drinken.
Na de start van een pilot begin 2020, is inmiddels de helft van de locaties van GGZ Delfland al om naar het concept met de VersZorgenden. In 2023 hoopt GGZ Delfland volledig over te zijn! In het magazine vertelt Michel Kampert over de visie op eten en drinken bij GGZ Delfland en komen ook ‘onze’ VersZorgenden Priscilla en Anna aan het woord. “We willen allemaal dat de cliënten het naar hun zin hebben en gezonder worden.”
Je kunt het artikel in Served lezen via deze link
Wil je als werkgever / leidinggevende meer weten over detachering van VersZorgenden door Okeedo?
Ontdek het concept VersZorgendeLees ook:
Kookondersteuners laten cliënten GGZ Delfland beter eten
VersZorgenden Anne en Priscilla: ‘Heerlijk om cliënten te zien genieten’