Verzorgende IG

Verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) is een prachtige en belangrijke functie op niveau 3 in de zorg. Niet voor niets staan er in Nederland veel vacatures voor verzorgende IG uit. Een verzorgende IG verzorgt en begeleidt mensen met een zorgvraag en fungeert als vast aanspreekpunt voor familieleden en mantelzorgers. ADL-taken, wondverzorging en het verstrekken en toedienen van medicatie behoren tot enkele van de veelzijdige taken van een verzorgende IG.

verzorgende ig

Vacatures verzorgende IG

Zoek je een baan als verzorgende IG? Word de verzorgende IG die jij wilt zijn!

  • Persoonlijke begeleiding door eigen engagement manager
  • Jij krijgt wat jij verdient (salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden)
  • De aandacht die jij verdient
  • Ruime ontwikkel- en persoonlijke groeimogelijkheden
  • Een gave werkplek in de zorg
Check onze vacatures

Bring it on!

Ben jij verzorgende IG en zoek je fijne collega’s? Kom werken bij Okeedo. Wij waarderen jouw inzet en dat voel je elke dag. We bieden bijvoorbeeld mooie arbeidsvoorwaarden, je krijgt de aandacht die je verdient en er is alle ruimte voor initiatief. Dus, bring it on! Samen zorgen we voor een glimlach.

Dit is Okeedo
engagement manager Saskia

Met plezier naar werk

Saskia zorgt als engagement manager dat Okeedo-medewerkers met plezier naar hun werk gaan. “Wij besteden heel bewust aandacht aan onze medewerkers. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan handgeschreven kaarten en cadeautjes op bijzondere momenten”, licht Saskia toe. “Medewerkers waarderen dat. Soms laten ze weten hoe fijn ze het vinden dat ik echt naar hen luister en tijd voor hen vrij maak.”

Lees het verhaal van Saskia

Werkgever? Ontdek De Klas

Als oplossing voor het grote tekort aan verzorgenden heeft Okeedo ‘De Klas’ ontwikkeld. Met dit concept voor de langdurige zorg worden zorgprofessionals op niveau 2 in 15 maanden opgeleid tot verzorgende IG en zijn ze, direct én voor de langere termijn, inzetbaar voor zorgorganisaties.

Meer over De Klas