fbpx Skip to main content

Jolande is helemaal op haar plek als voedingsassistent in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. “Ik werk iedere dag op een andere afdeling. Dat is leuk én houdt me scherp!”

Jolande ging in januari 2023 via detacheringsbureau Okeedo aan de slag bij het Catharina Ziekenhuis. Ze was op zoek naar een nieuwe uitdaging en besloot op internet te zoeken naar interessante vacatures. Al gauw kwam ze bij Okeedo uit. Haar sollicitatie verliep vervolgens voorspoedig. “Okeedo is een fijne werkgever die altijd voor je klaarstaat wanneer je vragen hebt.”

Bekijk onze zorgvacatures

Afwisselend werk

Hoe een dag in het leven van een voedingsassistent in het Catharina Ziekenhuis eruitziet? “Elke keer weer anders”, vertelt Jolande. “Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Op dit moment heb ik geen vaste afdeling en dat vind ik heerlijk. Omdat er op iedere afdeling een andere ziekte centraal staat, krijg ik met veel verschillende ziektebeelden te maken. Ik vind het erg leuk om iedere dag ergens anders te staan, want het is afwisselend en het houdt me scherp.”

Werken als voedingsassistent

Taken als voedingsassistent

Jolande’s belangrijkste taken als voedingsassistent zijn het verzorgen van het eten en drinken voor de patiënten. Ze staat hierbij in nauw contact met de diëtist. Ook houdt ze voedings- en vochtlijsten bij. Het werk in de zorg bevalt haar enorm goed. Jolande: “Ik heb mijn diploma Verzorgende. Dat komt natuurlijk harstikke mooi uit nu ik in het Catharina Ziekenhuis werk. Op den duur wil ik me ook gaan inzetten als Zorgassistent op de verschillende afdelingen. Daar heb ik nu al enorm veel zin in. Ik zorg graag voor zieke mensen en ik vind het interessant om te weten wat een ziekte met het menselijk lichaam doet.”

Wij zijn Okeedo Werkgever? Ontdek Okeedo
Hulp nodig? Chat met ons