Voedingsassistent

Voedingsassistenten en servicemedewerkers zijn een onmisbare schakel in goede en verantwoorde zorg voor patiënten. Voedingsassistenten verstrekken op gastvrije wijze eten en drinken aan patiënten. Samen met collega’s van andere disciplines zorgen voedingsassistenten ervoor dat de maaltijdvoorziening aansluit bij de persoonlijke behoeften van een patiënt. Afhankelijk van het ziekenhuis waarin ze werken, voeren voedingsassistenten en servicemedewerkers ook andere ondersteunende taken uit op de afdeling.

Voedingsassistent

Vacatures voedingsassistent

Zoek je een baan als voedingsassistent of servicemedewerker die helemaal bij jou past? Word de voedingsassistent die jij wilt zijn!

  • Persoonlijke begeleiding door eigen engagement manager
  • Jij krijgt wat jij verdient (salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden)
  • De aandacht die jij verdient
  • Ruime ontwikkel- en persoonlijke groeimogelijkheden
  • Een gave werkplek
Check onze vacatures

'Het leukste werk'

Patiënten blij maken met koffie of een boterham met kaas – als voedingsassistent of zorgondersteuner doe je misschien wel het leukste werk in het ziekenhuis, aldus zorgondersteuners Rachelle en Daisy.

Bekijk hun verhaal
voedingsassistent bravis

'Fantastisch om te doen'

“Het allerleukste moment is als ik aankom met de broodkar met wat lekkers”, zegt Elma, voedingsassistent bij het Bravis ziekenhuis. In deze functie serveert ze eten en drinken aan patiënten. ”Vervolgens motiveer ik patiënten goed te eten. Tegelijkertijd geef ik hen inzicht dat voeding een belangrijk onderdeel is van hun herstel. Het is fantastisch om te doen.”

Lees het verhaal van Elma

Met plezier naar werk

Saskia zorgt als engagement manager dat Okeedo-medewerkers met plezier naar hun werk gaan. “Wij besteden heel bewust aandacht aan onze medewerkers. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan handgeschreven kaarten en cadeautjes op bijzondere momenten”, licht Saskia toe. “Medewerkers waarderen dat. Soms laten ze weten hoe fijn ze het vinden dat ik echt naar hen luister en tijd voor hen vrij maak.”

Lees het verhaal van Saskia
engagement manager Saskia