fbpx Skip to main content

Voor werkgevers

ZOEK JE NIEUWE COLLEGA’S?

Okeedo is gespecialiseerd in het detacheren van medewerkers voor de zorg. Onze zorgprofessionals en zorgstudenten zijn werkzaam in ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en gehandicaptenzorg. Zij vormen niet alleen een langetermijn oplossing voor het personeelstekort, maar brengen nieuw elan in bestaande teams teweeg.

Onze aanpak

Met het huidige personeelstekort in de zorg hebben organisaties behoefte aan een structurele partner die hen ontzorgt. Maar nieuwe medewerkers moeten wel passen in de teams en de organisatiecultuur. Vanuit de behoeften van de zorgorganisatie start Okeedo de werving en selectie van de juiste zorgprofessionals en zorgstudenten op. Onze engagement manager heeft vervolgens constant aandacht voor de opdrachtgever en de begeleiding van medewerkers. Een medewerker met een glimlach en oprechte aandacht voor de mens, dat is waar wij voor staan!

ik wil meer weten over deze aanpak

care & cure

Okeedo gelooft dat elke zorgorganisatie baat heeft bij detachering van zorgprofessionals voor de lange termijn. Als structurele oplossing voor het personeelstekort, voor flexibiliteit en risicobeheersing, maar zeker ook voor de frisse wind die nieuwe medewerkers teweegbrengen. Onze ambitie is om alle zorgorganisaties te voorzien van enthousiaste mensen die aanstekelijk werken op bestaande teams.

Onze care conceptenOnze cure concepten

Referenties

Neem vrijblijvend contact op

 

Hulp nodig? Chat met ons