fbpx Skip to main content
Nursing-Experience-2018-680x390

Ga jij op 6 of 7 december naar de Nursing Experience? Kom langs bij de stand van Okeedo en maak kans op een Sweet Table voor de bewoners en collega’s op jouw afdeling.

Okeedo is van de partij op de Nursing Experience in Ede. We zien er naar uit om jou te ontmoeten. Om kennis te maken, om in gesprek te gaan over jouw carrière en ontwikkeling, of om kans te maken op een Sweet Table voor jouw afdeling. Dus kom langs en win een tafel met de heerlijkste hapjes voor jouw bewoners en collega’s!

Nursing Experience

De Nursing Experience staat garant voor twee enerverende dagen voor verpleegkundigen. Er zijn interessante sprekers, ruim 50 keuzesessies en er is een skillslab waar je verpleegkundige vaardigheden kunt oefenen. Ook is er een beursvloer waar je kennis kunt maken met nieuwe ontwikkelingen, technieken en producten. En met Okeedo. Tot 6 of 7 december!

Ben je nu al benieuwd wat Okeedo, als detacheringsbureau voor de zorg, voor jou kan betekenen? Lees wie wij zijn of bekijk onze vacatures voor de mooiste banen in de zorg!

Nursing Experience 2019

Hulp nodig? Chat met ons