fbpx Skip to main content

Op 10 mei vindt de Florence Nightingale Fair plaats en Okeedo is er bij! Het event voor verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals vindt plaats in de Basiliek in Veenendaal.

Na de eerste editie in 2018, waar ruim 1100 zorgprofessionals bijeen kwamen, pakt de organisatie voor de komende editie nog groter uit. Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij.

Programma

Bezoekers kunnen hun eigen workshopschema samenstellen uit meer dan 50 activiteiten. Er is daarbij een keuze uit diverse ‘landschappen’, waaronder Dementiezorg, Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, E-Health, Carrière en Wijkverpleging. Ook zijn er rondetafelsessies, netwerkmogelijkheden en is er een mobile skills lab aanwezig waar praktijkhandelingen kunnen worden opgefrist.

Win een fiets!

Tussendoor kunnen bezoekers genieten van muziek, theater en lekkere hapjes van diverse foodtrucks. Of kennis maken met relevante diensten en producten op de beursvloer. Okeedo gaat op standnummer 64 graag in gesprek met bezoekers over werkgeluk en andere belangrijke onderwerpen voor zorgprofessionals. Wie langs komt en meedoet aan onze winactie, maakt bovendien kans op een prachtige fiets!

Hart voor Zorg Award

De dag eindigt met de uitreiking van de Florence Nightingale publieksprijs, ook wel Hart voor Zorg Award genoemd. Deze wordt uitgereikt aan een zorgprofessional die volgens zijn of haar directe collega’s een bijzondere prestatie heeft geleverd.

Naar Florence Nightingale Fair Vacatures voor zorgprofessionals

Lees ook: 7 kansen om het personeelstekort in de zorg terug te dringen

Hulp nodig? Chat met ons