fbpx Skip to main content

Zineb is verzorgende IG in opleiding bij Hilverzorg. “Mijn hele familie werkt in de zorg, maar ik deed altijd wat anders”, vertelt ze. “Door COVID-19 ontdekte ik hoe belangrijk werken in de zorg is en heb er toen ook voor gekozen. 

“Sinds maart 2020 werk ik via Okeedo als Helpende bij Hilverzorg. Hier lever ik samen met mijn collega´s de beste zorg aan de cliënten op onze afdeling. Het is dankbaar werk en de cliënten zijn bijna altijd blij met de zorg die wij leveren. Tegelijkertijd volg ik de opleiding tot verzorgende IG via ‘De Klas’.

Dit werkleertraject kwam ik tegen via een online advertentie. Het trok mijn aandacht en ik heb me ervoor aangemeld. Ik krijg voldoende begeleiding en goede lesstof, zodat ik ook goed meekom in de opleiding. Ik ben erg blij met de keuze voor Okeedo en Hilverzorg!”

Werken als verzorgende IG Werkgever? Ontvang de brochure 'De Klas'

Lees ook:

Verzorgende IG schaars? Opleiden met ‘De Klas’ biedt werkgevers uitkomst

Verzorgende IG: alles over opleiding, werk en vacatures

Hulp nodig? Chat met ons