fbpx Skip to main content

Isabell werkt als zorgondersteuner op de Intensive Care van Haaglanden Medisch Centrum (HMC), locaties Westeinde en Antoniushove. “In dienst staan van mensen vind ik het allermooist.”

”Ik zorg graag en werkte de afgelopen tien jaar met ouderen bij Florein Zorg. Via internet kwam ik bij Okeedo terecht en zodoende kon ik bij HMC aan de slag.

Hier zorg ik dat de kamers op de Intensive Care zijn aangevuld met alle benodigdheden voor de verpleegteams. Wij ontlasten als zorgondersteuners de verpleegteams, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de zorg voor patiënten. Ook ondersteun ik bij het rondbrengen van het eten voor de patiënten. Ik vind het werken in een team en tegelijkertijd in dienst staan van mensen het allermooist. Geen dag is hetzelfde.

Zorgassistent: opleiding, werkzaamheden en vacatures

Het is fijn om te werken voor een werkgever die ‘Zorg’ – met een grote Z – ook naar hun medewerkers uitstraalt. Okeedo gaat heel attent en zorgzaam met hun medewerkers om. Het voelt als thuiskomen. Ik hoop daarom dat Okeedo blijft zoals het is en raad iedere werkzoekende in de zorg aan kennis met hen te maken.”

Werken als zorgondersteuner Werkgever? Ontdek 'De Zorgondersteuner Plus'

 

Lees ook:

Zorgondersteuner Amanda: ‘Ik dacht, dit is mijn kans!’

Werken in het ziekenhuis: vacatures en kansen op een baan

Hulp nodig? Chat met ons