Zorgondersteuner

Als zorgondersteuner mag je bijdragen aan het welzijn van mensen met een zorgvraag. Afhankelijk van de functie verleen je ondersteunende taken rond de maaltijd, in de gemeenschappelijke ruimten of bij activiteiten. Functies waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld zorgassistent, facilitair zorgmedewerker, woonzorgondersteuner of servicemedewerker. Hoe het ook heet, jij geeft zorgbehoevenden de aandacht die ze verdienen!

zorgondersteuner

Vacatures zorgondersteuner

Zoek je een baan als zorgondersteuner die helemaal bij jou past? Word de zorgondersteuner die jij wilt zijn!

  • Persoonlijke begeleiding
  • Jij krijgt wat jij verdient (salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden)
  • De aandacht die jij verdient
  • Ruime ontwikkel- en persoonlijke groeimogelijkheden
  • Een gave werkplek in de zorg
Check onze vacatures

5x waarom werken bij Okeedo

Ben jij zorgondersteuner en zoek je fijne collega’s? Kom werken bij Okeedo. Wij waarderen jouw inzet en dat voel je elke dag. We bieden bijvoorbeeld mooie arbeidsvoorwaarden, je krijgt de aandacht die je verdient en er is alle ruimte voor initiatief. Dus, bring it on! Samen zorgen we voor een glimlach.

Dit is Okeedo

'Fijn om iets te kunnen betekenen'

Janet is gastvrouw bij zorgcentrum Clara Feyoena Heem in Hardenberg. In haar functie zorgt ze ervoor dat cliënten ’s ochtends en ’s middags toegang hebben tot een buffet, en ’s avonds tot een warme maaltijd. “Het geeft me een dankbaar gevoel om voor hen van betekenis te zijn.”

Lees het verhaal van Janet

Met plezier naar werk

Saskia zorgt als engagement manager dat Okeedo-medewerkers met plezier naar hun werk gaan. “Wij besteden heel bewust aandacht aan onze medewerkers. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan handgeschreven kaarten en cadeautjes op bijzondere momenten”, licht Saskia toe. “Medewerkers waarderen dat. Soms laten ze weten hoe fijn ze het vinden dat ik echt naar hen luister en tijd voor hen vrij maak.”

Lees het verhaal van Saskia
engagement manager Saskia