Zorgstudent

Als mbo- of hbo-student aan een zorgopleiding is een bijbaan in de zorg ideaal. Je kunt werkervaring opdoen die aansluit bij je opleiding en tegelijk lekker verdienen. Als zorgstudent kun je onder meer werken in het ziekenhuis, de ouderenzorg, de GGZ of de gehandicaptenzorg.

zorgstudent

Vacatures zorgstudent

Zoek je een bijbaan in de zorg die helemaal bij jou past als zorgstudent? Bij een detacheerder die in jou investeert en jouw loopbaan ondersteunt? Word de zorgmedewerker die jij wilt zijn!

  • Persoonlijke begeleiding door eigen engagement manager
  • Jij krijgt wat jij verdient (salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden)
  • De aandacht die jij verdient
  • Ruime ontwikkel- en persoonlijke groeimogelijkheden
  • Een gave werkplek in de zorg
Check onze vacatures

Wij waarderen jou!

Ben jij mbo- of hbo-student? Doe werkervaring op bij Okeedo. Wij waarderen jouw inzet en dat voel je elke dag. We bieden bijvoorbeeld mooie arbeidsvoorwaarden, je krijgt de aandacht die je verdient en je doet veel ervaring op. Welkom op onze gezellige zorgstudentenborrels!

Dit is Okeedo
zorgstudent Valérie

'Voeding belangrijk voor herstel'

Valérie zit in het laatste jaar van Voeding & Diëtetiek en mag zichzelf dus bijna diëtist noemen. Met haar kennis voegt ze nu al waarde toe als zorgstudent bij HMC Westeinde. Valérie: “De voedingstoestand van een patiënt is een belangrijk aspect voor de gezondheid en het herstel van de patiënt. Ik vind het waardevol hieraan te kunnen bijdragen.”

Lees het verhaal van Valérie

'écht helpen'

Flip is engagement manager bij Okeedo en wil zowel medewerkers als opdrachtgevers in de zorg écht helpen in hun werk. ”Ik ben het aanspreekpunt voor hen”, vertelt Flip. ”Zo kan ik eraan bijdragen dat mensen met plezier naar het werk gaan en opdrachtgevers op korte en lange termijn zijn geholpen met geschikte medewerkers.”

Lees het verhaal van Flip