De Klas

Als oplossing voor het grote tekort aan verzorgenden heeft Okeedo ‘De Klas’ ontwikkeld. Met dit concept voor de langdurige zorg worden zorgprofessionals op niveau 2 in 15 maanden opgeleid tot verzorgende IG en zijn ze, direct én voor de langere termijn, inzetbaar voor zorgorganisaties.

Wat levert het op?

  • Een klas met circa 15 toekomstige verzorgenden
  • Direct inzetbaar als helpenden voor 24 uur per week
  • Zeer gemotiveerde collega’s, passend bij de teams
  • Verkorte opleiding van 15 maanden
  • Volledige ontzorging door meewerkend begeleiders
  • Na de opleiding kunnen de VIG’ers kosteloos bij u in dienst
  • Fiscale voordelen, subsidie, minder PNIL-kosten
  • Een fundament voor de toekomst!
Ontvang het e-book De Klas

'Creatieve oplossing voor het tekort'

Bij ouderenzorgorganisatie Avoord wordt een klas van twaalf gedetacheerde medewerkers in vijftien maanden klaargestoomd tot Verzorgende IG. Elsbeth de Jonge, a.i. adviseur leren & ontwikkelen bij Avoord, is enthousiast over de uitbestede werving en meewerkende praktijkbegeleiders. “Het huidige personeelstekort vraagt creatieve oplossingen en De Klas is er één. Het is een kant-en-klaar pakket waardoor het team minder wordt belast.”

Lees verder

Gratis e-book

Verzorgenden zijn in de zorg al jaren schaars en daar komt voorlopig geen einde aan. Als detacheringsbureau voor de zorg hebben we daarom ‘De Klas’ ontwikkeld. Je leest er alles over in ons gratis e-book, inclusief verhalen van opdrachtgevers, medewerkers en achtergronden bij dit concept.

Vraag het e-book aan

Persoonlijke begeleiding

Kimm is als praktijkcoach van Okeedo nauw betrokken bij De Klas. “Ik ben aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever, praktijkbegeleiders als studenten. Onze praktijkbegeleiders begeleiden maximaal vijf studenten en ook de praktijkcoach heeft een coachende rol voor de student”, licht Kimm toe. “Ik ben overtuigd van het nut van een persoonlijke aanpak. De studenten moeten immers hele goede verzorgenden IG worden.”

Lees het verhaal van Kimm

Ja, stuur mij het gratis e-book over De Klas