Kookeedo

Kookeedo is het nieuwe concept van Okeedo voor de zorg. Onze Kookeedo’ers houden zich primair bezig met gezond, lekker eten en drinken voor én met cliënten. Ze verzorgen het hele proces rond de maaltijden, schenken cliënten de aandacht die ze verdienen en ontzorgen zo het zorgpersoneel.

arbeidsmarkt zorg

Wat levert het op?

  • Gezond, gevarieerd en veilig eten en drinken voor bewoners
  • Aandacht voor bewoners bij activiteiten rondom de maaltijden
  • Minder druk op het zorgpersoneel / meer capaciteit op de afdeling
  • Een flexibel team met opgeleide en gastvrije Kookeedo’ers
  • Vaste gezichten op de afdeling voor de lange termijn
  • Ontzorging van de organisatie qua werving, vervanging, verzuim etc.
Ontvang het gratis e-book

‘Een mooie aanvulling op de afdeling'

Met het project Smaak Maken is GGz Centraal overgegaan op een ander voedingsconcept. De ‘ingrediënten’ zijn gezonde producten en tussendoortjes, bereiding op de afdeling en zoveel mogelijk cliënten betrekken bij eten en drinken. Kookeedo’ers spelen een belangrijke rol bij de implementatie van het concept.

Lees verder

‘Heerlijk om cliënten te zien genieten’

Stephanie is via Okeedo werkzaam bij GGz Centraal in Amersfoort. Hier kookt zij de heerlijkste gerechten, samen met cliënten van verschillende afdelingen. Het geeft Stephanie veel voldoening. “We zijn als mensen allemaal gelijk, door elkaar te ondersteunen en oprecht te ‘zien’ halen we het beste in elkaar naar boven.”

Lees verder

Persoonlijke begeleiding

Flip Heuts is als engagement manager nauw betrokken bij de medewerkers en opdrachtgevers van Okeedo in de zorg, onder meer voor het concept Kookeedo. “Als aanspreekpunt kan ik er aan bijdragen dat mensen met plezier naar hun werk gaan en opdrachtgevers op korte en lange termijn echt geholpen worden met het vinden en behouden van geschikte medewerkers.”

Lees het verhaal van Flip

Ja, stuur mij het gratis e-book over Kookeedo