De Zorgondersteuner Plus

Als oplossing voor de grote druk op verpleegkundigen in het ziekenhuis heeft Okeedo het concept ‘de Zorgondersteuner Plus’ ontwikkeld. Met dit concept verricht een opgeleide professional van niveau 2 of hoger facilitaire taken en licht-verpleegtechnische handelingen, waardoor verpleegkundigen meer ruimte krijgen voor hun kerntaken.

tekort verpleegkundigen

Wat levert het op?

  • Direct inzetbare medewerkers
  • Zeer gemotiveerde collega´s, passend bij de teams
  • Ontzorging facilitaire en licht-verpleegtechnische handelingen
  • Fiscale voordelen
  • Een fundament voor de toekomst!
Vraag de brochure aan

'Een verademing voor de verpleging'

Op de Thorax-afdeling van het Medisch Spectrum Twente (MST) werken sinds november 2020 zorgbuddy’s. Dit zijn niveau 3-medewerkers van Okeedo die zowel verpleegtechnische als facilitaire taken verrichten. “Deze constructie met de zorgbuddy verlicht het werk voor de verpleging, maakt MST aantrekkelijker als werkgever en biedt medewerkers doorgroeimogelijkheden”, vertelt afdelingsmanager Patrick Siteur.

Lees verder
zorgstudent

'Ik dacht, dit is mijn kans!'

Amanda werkt als zorgondersteuner in Medisch Spectrum Twente (MST) op de Thorax-afdeling. Ze ondersteunt verpleegkundigen bij de ADL, haalt medicatie of bloed op, bestelt voorraden en doet onder meer controles van de bloeddruk, saturatie, temperatuur en bloedsuikers. “Ook mag ik soms verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals katheteriseren en spuiten toedienen. Erg leuk en leerzaam!”

Lees het verhaal van Amanda

Whitepaper

Verpleegkundig personeel in de zorg is al jaren schaars en daar komt voorlopig geen einde aan. Als detacheringsbureau voor de zorg hebben we daarom ‘de Zorgondersteuner Plus’ ontwikkeld. Je leest er alles over in onze whitepaper, inclusief verhalen van opdrachtgevers, medewerkers en achtergronden bij dit concept.

Download de whitepaper
whitepaper zorgondersteuner

Brochure aanvragen