fbpx Skip to main content

Voeding en Diëtetiek-studente Sophie is sinds februari 2022 werkzaam als voedingsassistent in het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) Westeinde. “Als diëtist in opleiding word ik heel blij van bijdragen aan het herstel van patiënten.”

Sophie zorgt er in haar rol als voedingsassistent dagelijks voor dat iedere patiënt de meest passende maaltijd voorgeschoteld krijgt. “Iedereen is uniek en voor een optimaal herstel is het belangrijk dat elke patiënt voldoende eten en drinken binnenkrijgt dat bovendien precies aansluit op de persoonlijke situatie”, licht ze toe.

Hoe Sophie als voedingsassistent bij HMC Westeinde terechtgekomen is? “Ik ben door Okeedo benaderd om voor deze functie te solliciteren”, antwoordt ze. “In eerste instantie vroeg ik me nog af of het ziekenhuis wel iets voor mij zou zijn. Maar ik vind het erg mooi om mensen te helpen en daarom besloot ik het te proberen. Het bleek een schot in de roos: ik help nu iedere dag ontzettend veel mensen met wat ik het liefste doe. Bovendien is het enorm dankbaar werk!”

Werken als voedingassistent

Sophie geeft aan dat het contact met Okeedo erg prettig verloopt. “Na ons eerste gesprek had ik er meteen een goed gevoel over om via Okeedo bij het HMC aan de slag te gaan. En dat was een terecht gevoel. Als werkgever regelt Okeedo alles voor me, zodat ik er zelf niet al te veel omkijken naar heb.”

“Daarnaast vind ik het heel prettig dat ik bij Okeedo altijd vrij kan vragen, bijvoorbeeld rondom tentamens”, vervolgt Sophie. “Ik zit niet vast aan een bepaalde hoeveelheid uren die ik moet werken. Perfect!”

Neem contact op Meer verhalen van Okeedo'ers

Lees ook:

Werken in het ziekenhuis: vacatures en kansen op een baan

Bijbaan in de zorg: dit zijn de mogelijkheden voor hbo-v studenten

Hulp nodig? Chat met ons